Dobbelt bønnesalat

Ups. Tog lige et overblik over indholdet på denne side, har næsten kun formidlet opskrifter på desserter og brød!
Iler med at rette op på denne sundhedmæssige skævhed. Her kommer en nem og fyldig bønnesalat. Passer godt til grilstegt kød og en skive (hjemmebagt) brød.

Du skal bruge (til to personer):
100 gram butterbeans
250 gr grønne friske bønner
½ rødløg
Dressing:
3 spsk olie
1 spsk hvidvinsedddike
1 spsk dijonsennep
1 spsk vand

Sådan gør du:
Butterbeans koges til de er møre og bløde, de må ikke koge ud. Det tager ca. 40 minutter. Afkøles.
Rødløget skæres i meget små tern.
De grønne bønner koges i let saltet vand ca. 3 minutter og skylles derefter under den kolde hane.
Dressing: eddike, vand og sennep røres sammen og olien tilsættes lidt ad gangen mens du pisker. Smag til med salt og peber.

Bønnerne anrettes i en skål og vendes med dressing. Drys med hakket løg og smag til med salt og peber.

Skriv en kommentar

Filed under Salater

Skriv en kommentar